Naslovnica Crna kronika U Donjoj Letini u požaru smrtno stradala jedna osoba

U Donjoj Letini u požaru smrtno stradala jedna osoba

U požaru u Donjoj Letini u nedjelju navečer smrtno je stradala jedna osoba. Očevidom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo.

U nedjelju, 28. svibnja oko 16 sati, u mjestu Donja Letina, općina Sunja, u požaru gospodarskog objekta smrtno je stradala jedna osoba, čiji će identitet biti utvrđen obdukcijom na prosekturi sisačke Opće bolnice. Tijekom ponedjeljka, uz nazočnost vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“, na mjestu događaja biti će nastavljen očevid.

Neslužbeno doznajemo da je poginuo Željko Gajski.

Uz nazočnost vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ i policijskih službenika Policijske uprave sisačko-moslavačke, u ponedjeljak, 29. svibnja nastavljeno je s očevidom na mjestu požarišta u Donjoj Letini, općina Sunja. Utvrđeno je da je uzrok požara zapaljenje gorivog materijala stropa radione iskrom nastalom zavarivanjem, nakon čega se požar proširio po cijelom gospodarskom objektu. Policija će o ovom događaju podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: ILustracija

Komentirajte