Naslovnica Izbori Lokalni izbori 2017 Ivo Žinić: Obveza mi je da vaš glas svojim radom pretvorim u...

Ivo Žinić: Obveza mi je da vaš glas svojim radom pretvorim u kvalitetniji život vas i vaše djece!

Drage biračice i birači, poštovani  žitelji  Sisačko-moslavačke županije!

Prije svega zahvaljujem na povjerenju  koje ste mi ukazali na prošlim, izvanrednim izborima.

U protekle dvije godine imao sam čast voditi jednu od najljepših županija RH.  Ako se sjećate obećanja koja sam vam dao prije dvije godine, a to je kako ćemo ostvariti pet glavnih ciljeva moga programa.

Obećao sam kako ćemo županiju sa 17. mjesta po povučenim sredstvima iz EU fondova podići među prvih 10 županija.  Uz veliki trud mene i mojih suradnika uspjeli smo i više nego što smo se nadali, postali smo najbolja županija u RH.

Obećao sam vam kako ću se boriti protiv brojnih poplava, zbog čega smo u proteklom razdoblju uložili preko 250 mil. kuna u nasipe te tako sačuvali imovinu i usjeve naših građana.

Obećao sam vam kako ćemo iskoristiti sve prirodne potencijale i poticati proizvodnju hrane i očuvanje života na selu. Osnovali smo zadrugu, otvorili trgovine te za sve naše mlade i male poljoprivrednike kroz razvojnu agenciju SIMORA-u omogućili izradu projektne dokumentacije besplatno. I kroz ovo mjeru povukli smo u naša sela preko 150 mil. kuna.

Obećali smo pokrenuti mjere za poticanje pomoći poduzetništvu te isto i učinili kroz poduzetničke kredite, županijski natječaj za poduzetnike, izradu investicijskih studija i garancijske sheme.

Shodno navedenom nadam se da uočavate razliku između mene i ostalih kandidata koji su samo obećavali. Upravo zato vas molim da meni i mojem timu date svoj glas  kako bismo mogli nastaviti s našim projektima kojima želimo ostvariti i iskoristiti sve naše potencijale.

Bit će mi velika čast i obveza da vaš glas svojim radom pretvorim u kvalitetniji život vas i vaše djece, jer vi to zaslužujete. Projekti koje vam obećavam za sljedeći mandat sažeo sam u nekoliko prioriteta.

Vaš župan Ivo Žinić

(promidžbeni tekst)

Komentirajte