Naslovnica Izbori Lokalni izbori 2017 Ž. Lenart kandidat za župana, A. Sinjeri Ibrišević za gradonačelnicu

Ž. Lenart kandidat za župana, A. Sinjeri Ibrišević za gradonačelnicu

Na predstojeće lokalne izbore u Sisačko-moslavačkoj županiji zajedno će nastupiti HSS i HSP, dok će im se u Gradu Sisku pridružiti BUZ, objavljeno je u petak u Sisku.

“Ove stranke iza sebe nemaju optužnice, ne sudjeluju u nikakvim sudskim procesima. Ove dvije stranke su najstarije stranke u Hrvatskoj i stoga je jasno da ćemo se boriti samo za interese Hrvatske. Veliki se za sebe uvijek pobrinu, a mi ćemo se boriti za malog čovjeka” – rekao je tom prilikom HSS-ov saborski zastupnik Željko Lenart, ujedno i kandidat koalicije za župana. Kandidati za dožupane su Ivica Pandža Orkan (HSP) i Mijo Latin (HSS).

“Nisam poput onih koji idu samo po feštama, opijaju se, slikaju i govore o projektima koji ne postoje. Pa oni nisu ni završili stare projekte. Samo zapošljavaju po izmišljenim tvrtkama i agencijama. Za to ima novca, a za poboljšanje zdravstvenog i školskog standarda u županiji nemaju novca” – istaknuo je Lenart.

Kandidatkinja koalicije HSS, HSP,BUZ za gradonačelnicu Siska je Anita Sinjeri Ibrišević.

“Ne želim nepotizam, revanšizam, individualizam. Navikla sam na timski rad i timski rad mora biti i u Sisku jer se tako dobiju najbolji rezultati. Sisak treba postati grad udoban za život svih obitelji, a ono što se do sada u Sisku događalo nije bilo dobro i nije dovelo do dobrih rezultata” , rekla je Sinjeri Ibrišević, inače aktualna dožupanica.

“Sisak je jedan od rijetkih gradova koji nisu pristupili županijskoj kreditnoj liniji za poduzetnike. Svi bi poduzetnici trebali imati iste uvjete, pa i sisački. U to treba uključiti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva jer ne završava Sisak samo na granicama mostova preko rijeka nego je puno šire. Zaboravlja se na ruralna područja.” – dodala je ona.

Kandidati za njene zamjenike su HSP-ovci Jasna Kapelec i Davor Vuić.

Komentirajte