28.2 C
Sisak
Nedjelja, 26 rujna, 2021

L.I.P.E. objavile natječaj za pjesmu posvećenu gradu Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

L.I.P.E. su objavile natječaj za pjesmu posvećenu gradu Sisku, traže tekst, glazbu ili kompletnu kompoziciju s tekstom i glazbom posvećena gradu Sisku.

Uvjeti natječaja:

1.Skladbe upućene na Natječaj mogu biti zabavne ili bilo kojeg drugog glazbenog oblika

2. Stihovi moraju biti pisani na hrvatskom jeziku

3. Autor glazbe dužan je voditi računa o kvaliteti stihova te da njihovo uglazbljivanje, kao i izvođenje bude u skladu s ispravnim izgovorom

4. Autor je dužan dostaviti organizatoru:

     a) naziv skladbe

     b) ime i prezime autora glazbe i stihova s točnim adresama

     c) primjerak stihova skladbe

     d) primjerak notnog zapisa melodijske linije za glas s naznačenim harmonijama i upisanim stihovima ( u koliko šalje i glazbu)

     e) ogledni radni snimak skladbe u elektronskom obliku, ili na CD-u, ili na kaseti po mogućnosti u obliku kakvom se zamišlja za izvođenje ( u koliko šalje i glazbu i stihove)

5. Tri skladbe koje izabere komisija bit će objavljene na web stranici i fb stranici Ansambla Lipe i dat će se građanima da glasaju za svog favorita.

6. Skladba koja bude imala najviše glasova bit će aranžirana i snimljena na nosač zvuka te promovirana kao nova pjesma gradu Sisku

7. Autori jamče originalnost prijavljenih djela te da ista nisu ranije izvedena ni objavljena. U slučaju sudskog spora po ovom pitanju svu odgovornost snosi autor.

8. Autori odabranih skladbi dužni su prihvatiti sugestije u glazbi i stihovima od strane umjetničkog voditelj ansambla Lipe

9. Slanjem radova na Natječaj autori prihvaćaju sve natječajne uvjete i prenose pravo na Organizatora da odabrane skladbe objavi, tiska u notnom izdanju, prvi put javno izvede, snimi na nosačima zvuka i slike, prenosi putem radija i televizije te da ta prava prenese na treća lica. Sva ostala prava autor pridržava za sebe.

10. Natječaj traje do 01. Lipnja 2017.

Informacije na lipe.sisak@gmail.com

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti