Naslovnica Vijesti Sisak L.I.P.E. objavile natječaj za pjesmu posvećenu gradu Sisku

L.I.P.E. objavile natječaj za pjesmu posvećenu gradu Sisku

L.I.P.E. su objavile natječaj za pjesmu posvećenu gradu Sisku, traže tekst, glazbu ili kompletnu kompoziciju s tekstom i glazbom posvećena gradu Sisku.

Uvjeti natječaja:

1.Skladbe upućene na Natječaj mogu biti zabavne ili bilo kojeg drugog glazbenog oblika

2. Stihovi moraju biti pisani na hrvatskom jeziku

3. Autor glazbe dužan je voditi računa o kvaliteti stihova te da njihovo uglazbljivanje, kao i izvođenje bude u skladu s ispravnim izgovorom

4. Autor je dužan dostaviti organizatoru:

     a) naziv skladbe

     b) ime i prezime autora glazbe i stihova s točnim adresama

     c) primjerak stihova skladbe

     d) primjerak notnog zapisa melodijske linije za glas s naznačenim harmonijama i upisanim stihovima ( u koliko šalje i glazbu)

     e) ogledni radni snimak skladbe u elektronskom obliku, ili na CD-u, ili na kaseti po mogućnosti u obliku kakvom se zamišlja za izvođenje ( u koliko šalje i glazbu i stihove)

5. Tri skladbe koje izabere komisija bit će objavljene na web stranici i fb stranici Ansambla Lipe i dat će se građanima da glasaju za svog favorita.

6. Skladba koja bude imala najviše glasova bit će aranžirana i snimljena na nosač zvuka te promovirana kao nova pjesma gradu Sisku

7. Autori jamče originalnost prijavljenih djela te da ista nisu ranije izvedena ni objavljena. U slučaju sudskog spora po ovom pitanju svu odgovornost snosi autor.

8. Autori odabranih skladbi dužni su prihvatiti sugestije u glazbi i stihovima od strane umjetničkog voditelj ansambla Lipe

9. Slanjem radova na Natječaj autori prihvaćaju sve natječajne uvjete i prenose pravo na Organizatora da odabrane skladbe objavi, tiska u notnom izdanju, prvi put javno izvede, snimi na nosačima zvuka i slike, prenosi putem radija i televizije te da ta prava prenese na treća lica. Sva ostala prava autor pridržava za sebe.

10. Natječaj traje do 01. Lipnja 2017.

Informacije na lipe.sisak@gmail.com

Komentirajte