5 C
Sisak
Petak, 28 siječnja, 2022

Kompin turnir suvereno osvojili Siščani

- Marketing-spot_imgspot_img

Sisački košarkaši-veterani dominirali i suvereno osvojili 7. Memorijalni turnir “Ivica Tomljenović-Kompa” koji je protekloga vikenda u sportskoj dvorani OŠ 22. lipnja Sisak okupio četiri ekipe. Veterani Siska u finalu su bili bolji od lanjskog pobjednika, momčadi Karlovca.

– Ovaj nam je turnir bio uvertira i priprema za predstojeće svjetsko prvenstvo u Italiji početkom mjeseca srpnja na kojem nastupamo u gotovo istom sastavu. Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima, našim prijateljima, koji su i ove godine obilježili prerani odlazak našeg prijatelja, košarkaša i trenera Kompe. Također hvala svima koji su pomogli u organizaciji i održavanju ovog već sedmog po redu veteranskog košarkaškog turnira. – rekli su nam sisački košarkaši-veterani, zadovoljni prikazanim na turniru, naročito svojim rezultatom i igrom u finalu protiv odličnih Karlovčana.

Za KK Veterani Sisak na 7. Kompinom turniru su nastupili: Petričević, Medur, Osmanagić, Radić, Ivšić, Adamović, Novosel, Janković, Gregurić i Gulan.

Rezultati 7. memorijalnog košarkaškog turnira “Ivica Tomljenović Kompa”:
Sisak – Biograd n/m 61:33
Karlovac – Zagreb 60:28
za 3. mjesto: Biograd n/m – Zagreb 60:37
za 1. mjesto: Sisak – Karlovac 45 : 32

Poredak:
1. Veterani Sisak
2. Karlovac
3. Biograd n/m
4. VKK Zagreb

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti