Naslovnica Sport Ostali sportovi Novi uspjeh Luke Crnkovića i Hrvoja Rožića

Novi uspjeh Luke Crnkovića i Hrvoja Rožića

Protekli vikend za natjecatelje Športskog karate kluba Sisak ponovo je bio uspješan. Na dva značajna natjecanja za sportski karate ostvarena su dva zapažena rezultata.

U subotu, 4. ožujka je u Virovitici održan turnir iz kalendara Hrvatskog karate saveza – “15. međunarodni karate fest –Virovitica open” na kojem je nastupilo 706 natjecatelja iz 81 kluba iz 8 europskih država. U vrlo jakoj konkurenciji zapaženi rezultat za ŠKK Sisak ostvario je najtrofejniji natjecatelj ovog kluba u prošloj godini Luka Crnković koji je, u za njega starijoj konkurenciji kadeta kataša, osvojio odlično 2. mjesto.

Isti rezultat, ali idućeg dana i na drugom natjecanju, na Studentskom prvenstvu Hrvatske u karateu, koje je održano 5. ožujka u sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu u organizaciji UniSportHR i Hrvatskog karate saveza, ostvario je Hrvoje Rožić. On je osvajanjem drugog mjesta u konkurenciji studenata ponovio uspjeh s nedavno održanog prvenstva Hrvatske za mlađe seniore.

Novi nastup članova Športskog karate kluba Sisak i novi trofeji očekuju se na “Opatija Kupu” koji će se održati 8. ožujka u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Komentirajte