Naslovnica Sport Ostali sportovi Tigrići vrlo uspješni u Ivanić Gradu

Tigrići vrlo uspješni u Ivanić Gradu

U subotu, 11.02.2017., godine u sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu održan je 29. karate Kup Mladosti na kojem je nastupilo ukupno 69 klubova iz 4 države sa ukupno 653 natjecatelja. KK Tigar Sisak sui nastupili sa ukupno devet natjecatelja te donijeli kući dva zlata, srebro i broncu.

Mlade katašice Vanja Juzbašić (mlađe učenice) i Sara Juzbašić (učenice) ovaj put vratile su se bez osvojenih medalja, ali su uspješno konkurirale u svojim službenim kategorijama te pokazale izvrsno znanje. Kataškom timu ipak nije izostala medalja jer je Andreas Glavaš u teškoj kategoriji kadeta osvojio broncu.

Iako je na ovom natjecanju zbog zdravstvenih razloga izostala  velika sportska nada Nikolina Golomboš, koja je u prethodnoj sezoni nastupila na 21 turniru te osvojila zavidni broj medalja (20 zlata, 2 srebra i 2 bronce) borbaši KK Tigar Sisak ipak su pokazali izvrsnu formu. Mlada Lana Golomboš u kategoriji učenica -36kg osvojila je zlato kao iTia Škrljac u kategoriji ml. kadeta -40kg. Luka Ciprić u kategoriji ml. Kadeta +57kg u finalu je u neizvjesnoj borbi izgubio i donio u Sisak srebrnu medalju.

Pored osvajača medalja nastupili su još i Bunjevac Lucija, Dukić Vanja te Dumbović Roko.

Komentirajte