9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

HNS-ova humanitarna akcija

- Marketing-spot_imgspot_img

Akcija prikupljanja zimske odjeće i obuće rovinjskog HNS-a, rezultirala je s preko 800 kilograma odjeće i obuće, koje su Vili Šahini, jedan od inicijatora akcije i Barbara Konestabo, tajnica Istarsko-primorsko-goransko-ličko-senjskog regionalnog saveza HNS-a, u ponedjeljak, 23. siječnja 2017. godine, dovezli i uručili aktivistima sisačkog Crvenog križa.

Topli kaputi, šalovi, jakne i rukavice uskoro će se naći kod potrebitih Siščanki i Siščana.

U svom obraćanju na tiskovnoj konferenciji, jedan od inicijatora akcije gospodin Šahini, izrazio je zadovoljstvo provedenom akcijom te obzirom na izraženi interes aktivista Crvenog križa za hranom, posebno konzerviranom, najavio i skoru drugu akciju. ”Obzirom na činjenicu da se na području Rovinja nalazi tvornica konzervi slijedeća akcija bit će vezana uz isporuku konzervi hrane.” najavio je Šahini.

Zamjenik sisačke gradonačelnice i predsjednik sisačkog HNS-a Vlado Andučić, izrazio je zahvalnost inicijatorima akcije ali i svim građanima Rovinja koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji i pokazali svoje veliko srce.

”Ovo je hvale vrijedna akcija no ono što je još značajnije je što je to prvi korak na povezivanju dvaju gradova, Rovinja i Siska.” naglasio je Andučić.

Novinarima su se obratile i tajnice dvaju reginalnih saveza, Istarsko-primorsko-goransko-ličko-senjskog regionalnog saveza HNS-a Barbara Konestabo te Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, Mirjana Marić, istakavši zadovoljstvo provedenom akcijom.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti