Naslovnica Sisak.Info FB Zbog održavanja prvog sisačkog Festivala piva, u središtu grada Siska bit će...

Zbog održavanja prvog sisačkog Festivala piva, u središtu grada Siska bit će usp…

[ad_1]
Zbog održavanja prvog sisačkog Festivala piva, u središtu grada Siska bit će uspostavljena posebna regulacija prometa od petka, 18. rujna do nedjelje, 20. rujna.

U petak 18. rujna od 6,00 do 17,00 sati u Ulici S. i A. Radića od Kranjčevićeve do Kukuljevićeve za promet se zatvara parking traka i po potrebi dio središnje prometne trake, a promet se odvija istočnom prometnom trakom, zbog dovoza i postavljanja štandova tijekom dana.

U petak 18. rujna od 17,00 sati do nedjelje 20. rujna do 14,00 sati zatvara se za promet Kranjčevićeva ulica i dio ulice S. i A. Radića od Kranjčevićeve do Kukuljevićeve zbog postavljanja pozornice, održavanja festivala i uklanjanja pozornice. Postavljanje pozornice mora se izvršiti na način da za vrijeme potpunog zatvaranja prometa ostane slobodno za prolaz jedna prometna traka širine 3,5 m za pristup vozila hitnih službi iz smjera Rimske, Kranjčevićevom pokraj pozornice u Ulicu S. i A. Radića te istočna prometna traka u Ulici S. i A. Radića.

Tijekom privremene regulacije prometa, u subotu 19. rujna do 16,00 sati, te nedjelju 20. rujna do 14,00 sati, redarska služba na prilazu u Kranjčevićevu iz smjera Rimske ulice može propuštati vozila dostave i stanara Kranjčevićeve i Radićeve ulice koji imaju mogućnost parkiranja vozila u svom dvorištu. U istom vremenu moguć je pristup stanarima u istočni dio Kranjčevićeve iz Starčevićeve, s tim da prolaz u Radićevu nije moguć već se mogu vratiti u smjeru Tomislavove i Starčevićeve ulice.
[ad_2]

Izvor:

Komentirajte