Naslovnica Vijesti SMŽ Gabrisa Design stiže iz Petrinje

Gabrisa Design stiže iz Petrinje

 

Gabriša Vesna, modna dizajnerica iz Petrinje koja već dvije godine promovira svoj grad Petrinju i pokupski vez kroz suvremeni dizajn odjeće sudjelovala je na velikom modnom događaju u Mostaru, Fashion Arena.

Na ovoj reviji Vesna Gabriša je stala uz rame nekih zvučnih Hrvatskih dizajnerskih imena. Njezina izjava „Svjetsko a naše“ ovom prilikom je dizajnerica Vesna Gabriša i dokazala uz vrhunski performans u suradnji sa Nevenom Ivić- bivšim plesačom grupe Colonia, Nerom Petrovečki, Denisom Rajčićem – osvajačem zlatne medalje na Svjetskom natural bodybuildingu te Josipom Grabovcem – modnim bloggerom glasmode.com.

„Modni performans“ izveden je pred publikom kao početak priče ove dizajnerice koja ide u korak sa 21.stoljećem, razvojem dizajna odjeće, multifunkcionalnosti sa elementima tradicije koje spaja u jedan jedinstveni spoj- Gabrisa Design.

„Ovo je samo start, za tradiciju,moj kraj kao i moj dizajn daleko će se čuti… Ali polagani koraci vode k uspjehu. Rezultati su već i sada vidljivi, ovaj modni događaj medijski je jako popraćen. Dobila sam odlične kritike i uspjela sam iznenaditi publiku upravno na način koji sam htjela. Sljedeći korak je korak naprijed, uskoro imam modnu reviju i u Zagrebu! Modne revije, novi online webshop, strano tržište, svjetske piste….svugdje me slijedi pokupska ruža, multifunkcionalnost, muška i ženska kolekcija…jer to je moj potpis- Gabrisa Design.“ – rekla je Vesna Gabriša.

FOTO: Mate Zemljić

Komentirajte