Naslovnica Sport Ostali sportovi Hrvoje Rožić drugi na PH

Hrvoje Rožić drugi na PH

Samo malo sportske sreće dijelilo je ovog mladog sisačkog sportaša od zlatne medalje. Nova medalja nastavak je dobrog rada i kontinuiteta vrhunskih rezultata koje je Hrvoje dosad ostvarivao u svim dobnim natjecateljskim skupinama.

U subotu, 17. prosinca u Kostreni, u sportskoj dvorani Žuknica, održano je prvenstvo Hrvatske u karateu za kategorije kadeta, juniora i mlađih seniora u katama, pojedinačno i ekipno, te ekipno u borbama za sve dobne kategorije.

Na tom posljednjem natjecanju iz kalendara Hrvatskog saveza, najvažnijem za Športski karate klub Sisak, i ove je godine ovaj klub imao predstavnika od kojeg se očekivalo, kao i u zadnjih 13 godina od kada se natječe, osvajanje jedne od medalja. Riječ je o jednom od najtrofejnijih članova Športskog karate kluba Sisak Hrvoju Rožiću koji je i ove godine nastupio u konkurenciji mlađih seniora i prema očekivanju njegovog trenera Marijana Kosa osvojio više nego zasluženo medalju, ovog puta srebrnog sjaja.

Nakon prošlogodišnjeg trećeg mjesta na prvenstvu Hrvatske i ostvarenih rezultata tijekom cijele 2016. godine, ulazak Hrvoja u finale PH bilo je očekivano. Samo malo sportske sreće, a možda i sudačke pravde, dijelili su ovog mladog sisačkog sportaša od zlatne medalje.
hrvoje-rozic_ph2106-2
– Ovaj rezultat je nastavak kontinuiteta vrhunskih rezultata koje je Hrvoje ostvarivao u svim dobnim natjecateljskim skupinama, te se nadamo se da će ovaj mladi sportaš nastaviti sa sportskim radom te i dalje obogaćivati sisački karate sport s novim trofejima na domaćim i međunarodnim natjecanjima. – rekao nam je trener Marijan Kos.

Komentirajte