6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Provjera za cilj polusezone u potpunosti uspjela

- Marketing-spot_imgspot_img

PK Sisak JANAF nastupom na Božićnom mitingu u Čakovcu provjerio formu uoči ekipnog prvenstva Hrvatske. Uz odlično plivanje u jakoj konkurenciji osvojeno je 26 medalja, a Paula Lončarević zaslužila je i posebnu nagradu.

U subotu, 26. studenoga Čakovečki plivački klub na Gradskim bazenima “Marija Ružić” u Čakovcu organizirao je tradicionalni 18. „Božični miting“, koji je od ove godine i memorijalni, 1. Memorijal “Anto Dragić”.

U konkurenciji 230 plivačica i plivača iz 11 hrvatskih i jednog slovenskog kluba, nastupilo je i 13 plivačica i plivača PK Sisak Janaf: Paula Lončarević, Olivera Šćrbak, Jana Pavičić, Antonela Vinšek, Maja Sigur, Marta Kirin, Nola Brnad, Paulina Kušan, Morena Polanec, Nika Pancirov, Luka Kokić, Ilan Vezmarović i Lovro Olah. Plivačice i plivače u Čakovcu je vodio trener Marko Milatović.


– Uz odlično plivanje u jakoj konkurenciji, naši plivači osvojili su ukupno 26 medalja, od kojih 2 zlatne, 10 srebrnih i 14 brončanih, dok je Paula Lončarević osvojila i nagradu organizatora koja se dodjeljuje za zbroj dva najbolje isplivana rezultata iz dva dijela natjecanja, a u kategoriji djevojčica 2004./2005. godište. – izvijestili su iz PK Sisak Janaf, koji se s pomlađenom ekipom priprema za zadnje natjecanje u godini – ekipno prvenstvo Hrvatske.

– Na tom natjecanju koje će se za tri tjedna održati u Zadru, bez obzira na našu mladost (u ekipi će biti djevojčice stare od dvanaest do četrnaest godina) očekujemo odlične nastupe i rezultate svih naših plivačica i plivača.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti