5 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Siscia uvjerljiva na startu nove sezone

- Marketing-spot_imgspot_img

U prvom kolu 1B vaterpolske lige, Siscia se pokazala kao izrazito neugodan domaćin ugostivši Galeba iz Makarske. U utakmici, koja je nakon opreznog početka tekla u samo jednom smjeru, Siscia je zasluženo i uvjerljivo pobijedila rezultatom 8:4 (2:0, 3:0, 2:2, 1:2).

Za Sisciju nastupili su: Slade, Smolčić, Čelar-Čupić, Jelavić M., Gledec (1), Vincek, Jelavić T., Korabek, Cvanciger, Sajko (2), Pavlinić (2), Šimić (1), Iđaković, Lipej (2).

Sisačka topovnjača u svom bazenu opravdala je u potpunosti svoj renome discipliniranom igrom u obrani i strpljivim napadom, tako da se u posljednju četvrtinu ušlo s rezultatom 7:0. Malo opuštanje domaćina uslijedilo je tek u posljednjoj četvrtini i ono je rezultiralo konačnim rezultatom 8:4 .

Idealan je to start u novoj sezoni i trenerski debi, kakav se samo može poželjeti, za novog Siscijinog stratega Ivana Vukmanovića koji će u idućem kolu (26.studenog) svoju momčad povesti na gostovanje kod KPK Korčula.
U stožeru VK Siscia znaju da će to biti “teška utakmica na tvrdom terenu” i posvećuju joj posebnu pažnju. Kažu: “Nema ništa gore od trodnevnog i skupog putovanja na kojem se u autobusu vrijeme ne krati pjevanjem već analiziranjem pogreški.”

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti