Naslovnica Sport Ostali sportovi JAK-ovci jači i od lošeg vremena

JAK-ovci jači i od lošeg vremena

Kako se bliži kraj atletske sezone trče se ulične utrke i krosevi. U nedjelju, 06.studenoga su članovi Jasenovačkog atletskog kluba nastupili na 38. utrci Grada Koprivnice.
Po lošem vremenu nastupli su uglavnom mlađi članovi i postigli vrlo dobre rezultate.


U kategoriji juniorki Josipa Gajdoš je osvojila 6. mjesto, kod mlađih kadetkinja Anika Šepović je bila osma, Zrinka Mihaljević 12., Ira Sogonić 13., Lucija Vidaković 14., David Grgić i Jura Movrić bili su 9. i 10. u utrci mlađih kadeta.
Kod starijih kadeta Mislav Mihaljević je osvojio 14. mjesto. U kateogriji limačica Ljupka Šepović bila je 14., a Veronika Đilas 17. Najuspješniji je bio Mihael Prelesnik koji je u utrci limača osvojio drugo mjesto. Još su nastupili: Petra i Karla Glavinić, Borna i Filip Škariot, Dorotea Rajić, Lukrecija Prka, Frano Brtan.

– Zadovoljan sam nastupom natjecatelja JAK-a. Šteta što je počela kiša baš kada su trčali najmlađi, ali to je čar trčanja – rekao nam je trener Neven Šepović.

Do kraja sezone JAK-u je ostalo Prvenstvo Hrvatske u krosu koje će se sredinom studenog održati u Karlovcu, a kako smo saznali od trenera Šepovića na njega će ići najmlađi.

Komentirajte