6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

U tom Somboru …

- Marketing-spot_imgspot_img

Hrvači Siska Luka Malobabić i Karlo Kodrić pod trenerskim vodstvom Gorana Plaveca u dresu reprezentacije Hrvatske osvojili dvije zlatne medalje.

Kadeti Hrvačkog kluba Sisak nedavno su nastupili na jakom međunarodnom turniru u čast slavnom hrvaču Ivanu Frgiću, održanom u Somboru (Srbija). U tom gradu poznatom iz pjesme Zvonka Bogdana i, kako tvrde, s najviše zelenila na svijetu Siščani su stekli novo iskustvo i nova prijateljstva, ujedno ostavivši duboki trag.

Luka Malobabić je nastupio u kategoriji do 63 kg i kroz četiri borbe ostvario četiri briljantne pobjede. Poslastica je bio sraz u finalu protiv predstavnika bugarske reprezentacije gdje je Luka odnesao pobjedu s bodovnom prednosti 19:11. hk-sisak_sombor3

Karlo Kodrić je nastupio u najjačoj kategoriji turnira, onoj do 76 kg, u kojoj je bilo 25 hrvača. Karlo je kroz odličnih pet mečeva teškom mukom došao do zlata, ali je zato sa sobom u Sisak ponio i pehar za najboljeg stranog hrvača turnira. hk-sisak_sombor2U ekipnom plasmanu reprezentacija Hrvatske bila je druga najbolja, odmah iza domaćina Srbije.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti