Naslovnica Sport Ostali sportovi Tigrići uspješni na Kupu Rudolfa Perešina

Tigrići uspješni na Kupu Rudolfa Perešina

Ove nedjelje je održan drugi kup Rudolf Perešin u Križu, natjecanje je to na kojem nastupa velik broj natjecatelja, iako je kup održan tek drugi puta.

Ovoga puta nastupilo je preko petsto natjecatelja iz pet zemalja, a medju njima i sisački karatisti. Ekipu karate kluba „Tigar“ pojačale su mlade nade Lovro Vujić, Rafael Vinković i Vanja Dukić, no kako dečki tek stječu iskustvo medalje su ovoga puta izostale.

Katašice Sara Juzbašić i Vanja Šabić bile su i ovoga puta uspješne te su obje cure stajale na tronu, Vanja na najvišem mjestu sa zlatom oko vrata, a Sara broncom. Borbena ekipa u sastavu Nikolina i Lana Golomboš, Tia Škrljac, Luka Ciprić, Robert Glavaš i Korina Klarić redom su se okitili medaljama. Najmlađa u grupi boraca je Korina Klarić, koja je tek na početku svoje natjecateljske karijere, no Korina ju uspješno gradi i danas se kući vratila sa broncom. Sestre Golomboš porazile su konkurenciju, svaka u dvije kategorije i osvojile po dva zlata te su Nikolina i Lana u Sisak donijele čak četiri zlata. Tia Škrljac također je došla do postolja, ovoga puta nije bilo zlato, no bronca je tu. Luka i Robert također su laureati sisačkog kluba, Robert je bio brončani u kategoriji učenika do 36 kg, a Luka srebrni u kategoriji mlađih kadeta preko 58 kg.

Komentirajte