Naslovnica Sport Ostali sportovi Sedam medalja za borce sisačke Croatie

Sedam medalja za borce sisačke Croatie

Najbolji od Siščana bio je Roko Aralica, koji je nakon tri uzastopne borbe odličnom taktikom svladao sve svoje protivnike, sve krupnije i starije od sebe.

U subotu, 15.listopada 2016. održan je u Zaprešiću otvoreni međunarodni karate turnir u borbama i katama za sve uzrasne kategorije pod imenom “ZAPREŠIĆ OPEN 2016.” Glavni organizator bio je Hrvatski kyokushinkai savez karatea sa punim kontaktom, a domaćin Karate klub “Budo Ryu” iz Zaprešića. Na natjecanju je nastupilo 98 natjecatelja iz 15 klubova Mađarske, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske.

Karate klub “Croatia” iz Siska je nastupio u sastavu: Petra Bradarić i Klara Prpić u kategoriji kadetkinja, Kristijan Prpić i Ivano Mihajlović u kategoriji limača, Roko Aralica i Daniel Furdi u kategoriji mlađih kadeta, te Alen Božić u kategoriji starijih kadeta.

U disciplini kata najuspješniji su bili kadeti Daniel Furdi i Klara Prpić, koji su jednoglasnim odlukama sudaca osvojili zlatne medalje, dok je Petra Bradarić osvojila brončanu, tako da su potvrdili svoje dosadašnje uspjehe.

U borbama je stariji kadet Alen Božić osvojio četvrto mjesto, dok je Daniel Furdi napravio korak dalje i osvojio treće mjesto, tako da je nakon zlata u katama svojoj kolekciji medalja priključio i brončanu u borbama.
Najmlađi natjecatelj Sisačke “Croatie”, Ivano Mihajlović, osvojio je treće mjesto u kategoriji limača, dok je njegov klupski kolega Kristijan Prpić bio drugi u istoj kategoriji.

Najbolji natjecatelj u borbama je od Siščana bio Roko Aralica, koji je nakon tri uzastopne borbe odličnom taktikom svladao sve svoje protivnike, sve krupnije i starije od njega. Pokazavši veliki talent za borbu, Aralica je natjecanje okrunio zlatnom medaljom.
croatia_zapresic-2016_medalje
Stručni stožer Karate kluba “Croatie”, Sašo Smiljanić, Nenad Đurić i Dragoslav Krnjaić, mogu u potpunosti biti zadovoljni učinkom svojih učenika i sedam osvojenih medalja, te i dalje očekivati dobre rezultate na predstojećim turnirima.

Komentirajte