Naslovnica Sport Ostali sportovi JAK uspješan u Čakovcu

JAK uspješan u Čakovcu

Čak sedam puta penjali su se na pobjedničko postolje članovi Jasenovačkog atletskog kluba u prvom natjecanju Hrvatske atletske lige sjever nakon ljetne stanke.

Po vrlo ugodnom vremenu, na natjecanju 5. kola HAL-e sjever, održanom ovoga vikenda u Čakovcu, nastupilo je četrnaestero atletičarki i atletičara JAK-a i nakon ljetne stanke ostvarili odlične rezultate.

U kategoriji limačica Matea Lončar bila je treća u bacanju vortexa, Anika Šepović osma u istoj disciplini, dok je osmo mjesto osvojila i Nika Barišić kod limačica na 400m.

Uspješni su bili i limači – Mihael Prelesnik bio je prvi u bacanju vortexa i drugi na 60m, dok je Jurica Movrić bio 9. u skoku u dalj. Patrik Balić osvojio je 4. mjesto u bacanju diska za starije kadete, Ivana Jurić zauzela je 7 mjesto kod mlađih juniorki na 300m. Među prva tri još su se plasirale Ema Markulin – bacanje diska mlađe juniorke, Josipa Gajdoš – 3. na 300m kod mlađih juniorki, a pobjede su ostvarili Matej Šubić u skoku u vis kod mlađih juniora te najuspješnija atletičarka JAK-a – Marina Tomić na 100m prepone u konkurenciji starijih kadetkinja.

Komentirajte