6.7 C
Sisak
Subota, 16 listopada, 2021

Sisački hrvači, dječaci i juniori, prvaci i viceprvaci Hrvatske

- Marketing-spot_imgspot_img

Sisački hrvači dječaci i juniori ponovno su osvjetlali sportsko lice grada Siska. Na PH u slobodnom načinu hrvanja Luka Malobabić, u kategoriji dječaka do 66 kg, i Stefan Zečević, u kategoriji juniora do 66 kg, osvojili su titule prvaka Hrvatske.

Mladi sisački hrvači na prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom, održanom 25. rujna, nastupali su pod vodstvom trenera Gorana Plaveca i Dražena Majnarića. Za uzrasnu skupinu U-15 nastupili su: Luka Malobabić, Marin Knežević i Martin Puklavec, a u uzrasnoj skupini U-21: Stefan Zečević, Pavel Puklavec,Mateo Kodrić, Mihael Tominac,Vilim Puklavec i Matija Crnković.
Luka Malobabić, u kategoriji dječaka do 66 kg, i Stefan Zečević, u kategoriji juniora do 66 kg, osvojili su titule prvaka Hrvatske. Srebrne medalje osvojili su juniori Pavel Puklavec (u kategoriji do 74 kg) i Mateo Kodrić (u kategoriji do 84 kg). HK Sisak ekipno je viceprvak Hrvatske.

-Rezultat je tim veći kada znamo da su svi ovi hrvači još uvijek kadeti i da su mogli nastupiti u juniorskoj kategoriji uz posebne liječničke potvrde. Pred svima njima je lijepa hrvačka budućnost, obzirom da su svi još vrlo mladi. Još treba naglasiti da je dio naših medaljaša cijelo ljeto bio u pogonu, u zahtjevnim pripremama i nastupima na Europskom prvenstvu u Švedskoj i Svjetskom prvenstvu u Gruziji, time je ovaj rezultat na PH još vredniji. Nakon ovog uspjeha pred našim hrvačima je niz novih nastupa, od onih u seniorskoj ligi do obrane prvog mjesta u kadetskoj ligi, a u listopadu smo i domaćini turnira Sisak Open. – rekao nam je predsjednik HK Sisak Željko Čulina.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti