Naslovnica Sport Ostali sportovi Uspješan nastup karatista Siska u Sl. Brodu

Uspješan nastup karatista Siska u Sl. Brodu

Hrvoje Rožić osvojio zlatnu, Luka Crnković srebrnu, a njegov brat Mihael brončanu medalju.

Slijedom kalendara Hrvatskog karate u Slavonskom Brodu održan je 23. memorijalni karate Cup “Slavonski Brod 2016.”.

Na ovom tradicionalno vrlo jakom natjecanju, koji je ujedno i zadnja provjera za reprezentativce pred seniorsko SP u studenom, nastupilo je 438 natjecatelja iz 49 karate kluba iz 5 država. Karate klub Sisak predstavljali su Hrvoje Rožić, Luka Crnković i Mihael Crnković.

U nastupu najmlađih karatista, Mihael Crnković u kategoriji mlađih učenika (8-9 godina), u jakoj konkurenciji, osvojio je odlično 3. mjesto.
Mihaelov stariji brat Luka Crnković u kategoriji mlađih kadeta (12-13 godina) još jednom je dokazao izuzetan talent i spremu, te je i u međunarodnoj konkurenciji napravio odličan rezultat osvajanjem 2. mjesta.
U konkurenciji kataša nastupio je i iskusni Hrvoje Rožić. U seniorskoj kategoriji i nakon dva odlična meča zasluženo je, odlukom sudaca 5:0, osvojio 1. mjesto.

Nakon uspješnog nastupa na 23. memorijalnom karate cupu Slavonski Brod 2016. pred članovima Športskog karate kluba “Sisak” je nova provjera već sljedećeg vikenda u Rijeci, na jednom od najjačih hrvatskih karate natjecanja – “Croatia Open”.

Komentirajte