Naslovnica Vijesti Sisak Udruga Novi svijet kreće aktivno i u ovu jesen

Udruga Novi svijet kreće aktivno i u ovu jesen

Kao i svake godine u ovo vrijeme sisačka udruga Novi svijet predstavlja programsku paletu kojom ćemo se baviti tijekom prvog polugodišta. Pa ih predstavljamo i mi…

Grijalica – program instrukcija i pomoći pri učenju

Druga školska godina u kojoj ovaj program ide pod ovim nazivom. Pozivamo sve učenike osnovne i srednje škole, njihove roditelje, bake, djedove i sve ostale koji školskim obvezama žele od samoga početka pristupiti ozbiljno i odgovorno – iskoristite priliku i uz stručne i iskusne voditelje, profesoricu Mariju i profesora Dinka, razjasnite nedoumice, unaprijedite znanje iz engleskog jezika i matematike i na vrijeme izbjegnite moguće komplikacije 🙂

INFO I UPISI:
Novi svijet, udruga za djecu i mlade
Sisak, Trg grada Heidenheima 1 (ŠRC Sisak – bazen)
ponedjeljak – petak 18 – 20 h
tel. 044 536 574, mob. 098 294 545

NOVO! Online upisi!

Program započinje u listopadu 2016.

Neovisnost – program prevencije ovisnosti

Nastavljamo našu maratonsku borbu s vjetrenjačama 🙂 Nepopravljivi smo optimisti i usprkos zabrinjavajućim trendovima, vjerujemo da nove generacije mogu, uz malo više informacija, edukacija i animacija, izbjeći zamke koje se u njihovim mladim životima pojavljuju na svakom koraku… Novi ciklus interaktivnih radionica već je u poodmakloj fazi pripreme. Naši prijatelji, divni mladi liječnici, Dina i Adis i ove će jeseni obići osnovne škole u Sisačko-moslavačkoj županiji i neke nove klince pokušati poučiti kako da budu mudriji, snažniji, neovisniji.

Čovječe ne ljuti se – uživo! – program promicanja tolerancije

Malo po malo i ovaj naš izvorni program dogurao je do svog osmog projektnog ciklusa. Sada već gotovo da nema škole na području grada Siska u kojoj nismo raširili naše veliko igralište i zajednički uživali u šarenilu boja i mnoštvu različitosti, stjecali nova znanja, pjevali, igrali se, rušili se i ne ljuteći se zajednički vježbali toleranciju. Na sam Međunarodni dan tolerancije ove ćemo se godine pod voditeljskom palicom našeg kapetana Marka igrati s tolerantnim učenicima Osnovne škole Ivana Kukuljevića.

Model studio – program promicanja modne kulture

Nekad izuzetno popularan program Manekenske škole zbog nedostatka interesa već neko vrijeme ne održavamo. Malo nam je žao zbog toga, jer mislimo da je naš pristup ovom osjetljivom području kvalitetan i vrijedan i da se u ovom programu itekako imalo što naučiti. Najbolji dokaz tome je cijela vojska mladih (još uvijek;) djevojaka koje vještine i znanja naučena baš u našoj Manekenskoj školi i u našoj udruzi uspješno primjenjuju kroz život, a ponekad noseći vrhunske modne revije ili hostesirajući za ugledne klijente, zarade i pristojan džeparac.

 

Komentirajte