Naslovnica Izbori Parlamentarni izbori 2016 Predstavili se kandidati HDZ-a u 6. izbornoj jedinici

Predstavili se kandidati HDZ-a u 6. izbornoj jedinici

Naglasak HDZ-ove kampanje u VI. izbornoj jedinici bit će na demografskoj obnovi, ekonomskom boljitku i rastu zaposlenosti, poruka je to odaslana s radnog sastanka vodećih kandidata s predsjednicima općinskih i gradskih izbornih stožera.

Prva tri HDZ- ova kandidata na listi složni su u jednome: Sisačko- moslavačka županija, ali i dijelovi ostale dvije županije koje pripadaju ovoj izbornoj jedinici imaju specifične probleme i zato će im se posvetiti posebna pažnja. Sisačko- moslavačka županija zbog toga od ovih izbora ima velika očekivanja, rekao je Ivo Žinić, četvrti na listi.

Drugi na listi, Dražen Barišić, uvjeren je kako životopisi svih kandidata pokazuju da se radi o vjerodostojnim ljudima koji svojim radom i zalaganjem mogu dostojno predstavljati birače VI. izborne jedinice u Hrvatskom saboru. Iako možda na prvi pogled tako ne izgleda, ova izborna jedinica ima više sličnosti nego razlika.

Nositelj HDZ- ove liste je Goran Marić, ekonomski stručnjak koji je i ovom prilikom naglasio kako će zapošljavanje biti temeljna zadaća stranačkog gospodarskog programa.

Pobijedi li HDZ, poručio je Marić, Hrvatska će imati viši standard, plaće i mirovine će biti veće, javni dug manji, kao i ukupno porezno opterećenje. Racionalnijim upravljanjem proračunom i strogom poreznom disciplinom mogu se namaknuti sredstva kojima će se navedeno ostavriti. Potrebna je samo volja i kvalitetan program, a mi to imamo, zaključio je Marić.

Komentirajte