6.7 C
Sisak
Subota, 16 listopada, 2021

Radovi na prometnicama

- Marketing-spot_imgspot_img

I tijekom kolovoza nastavljaju se radovi na gradskim prometnicama. Traju radovi u Vinogradskoj ulici, gdje se dovršava vodovod i odvodnja, a ubrzo slijedi uređenje prometnice. U tijeku su i radovi na uređenju parkirališta u Odranskoj ulici, Ulici Ivana Meštrovića, u Bakranovoj ulici, sanira se nogostup u Ulici Berislava Pavičića, dovršava se šetnica prema Starom gradu sa silaskom prema prema nekadašnjem Sajmu cvijeća, a obnavljaju se i stepenice koje vode na željeznički most.

Ovih dana započet će  i asfaltiranje Ulice Nikole Tesle  i Ulice Kate Pejnović te izgradnja nastavka biciklističke staze u Rimskoj ulici od Malog kaptola do RBA banke. Započinje gradnja parkirališta u Ulici Gustava Krkleca na Brzaju. Po završetku radova novo parkiralište imat će 29 parkirnih mjesta i 1 mjesto za osobe s invaliditetom te malo okretište koje će omogućiti lakše prometovanje ovom inače slijepom ulicom.

Pri završetku je priprema dokumentacije za asfaltiranje Ulice Andrije Hebranga u dužini od 725 m, kao i za cestu Gušće – Veliko Svinjičko oko 3,5 km, a  radovi će započeti početkom idućeg mjeseca.

(sisak.hr)

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti