Naslovnica Sport Nogomet Gradski kvartovi – kolijevke malog nogometa

Gradski kvartovi – kolijevke malog nogometa

Po prvi puta ŠRC Sisak organizira Turnir Kvartova grada Siska u malom nogometu. Održat će se 25. lipnja, kotizacije nema, a prijave traju do 20. lipnja.

Odluku o organizaciji takvog tipa turnira ŠRC Sisak je donio na osnovu dosadašnjeg iskustva organiziranja tradicionalne Rekreacijske lige, iz koje je bilo vidljivo da je puno ekipa bilo prijavljeno pod nazivom kvarta.

– A za kvartove se kaže da su kolijevka malog nogometa, pa ovim putem pozivamo sve amaterske kvartovske ekipe iz grada Siska i okolice da se prijave na 1.Turnir Kvartova grada Siska. Turnir će se održati 25.06.2016.godine na Dan Državnosti na novootvorenom igralištu u Petrinjskoj ulici, popularnom Naselju. Sve utakmice će se igrati sistemom 5+1, broj ekipa je neograničen, za turnr nema kotizacije, a početak turnira je predviđen za 9,00 h. Prijave se primaju do ponedjeljka 20.06.2016.godine na recepciji bazena ili na e- mail rczibel@gmail.com. Prilikom prijave molimo ekipe da ostave ime ekipe (naziv ekipe mora označavati nziv kvarta), imena osoba za kontakt, tel. brojeve i e-mail adresu. Sistem natjecanja ovisit će o broju prijavljenih ekipa i odredit će se nakon zaključenja prijava. – poručili su iz ŠRC-a Sisak, koji kao organizator nagrađuje prve 3 ekipe, te najboljeg igrača, strijelca i golmana

Nagrade su:

1.mjesto – pehar i nagrade sponzora
2.mjesto – pehar i nagrade sponzora
3.mjesto – pehar i nagrade sponzora

Sva informacije dostupne su putem telefona (543-048 ili 098 9812 889 – Marko Lončar), kao i na internet stranici www.src-sisak.hr.

Komentirajte