9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Festival Željezara 2016. počinje Artikulacijom prisutnosti Leona Lučeva

- Marketing-spot_imgspot_img

Festival Željezara 2016. počinje Artikulacijom prisutnosti Leona Lučeva.

Glumačka radionica ARTIKULACIJA PRISUTNOSTI održat će se u petak, 17.6. u terminima od 10-12h i od 14-18h u Kazalištu 21 pod vodstvom glumca Leona Lučeva. Kako sam voditelj kaže, radi se o jednostavnoj glumačkoj vježbi koja se sastoji u tome da je pojedinac izložen pred okupljenom grupom ljudi s kojima neverbalno dijeli svoje osjećaje i misli. Ponekad rad pojedinca odvede u ples, igru, ili vrtlog emocija, ponekad se odigra scena, ponekad Leon uvede još sudionika, ali gotovo uvijek na kraju vježbe pojedinac stoji pred grupom bez straha, srama, bez nelagode, u miru sa svime što osjeća i misli.

Najveća blagodat ove radionice je spoznaja da sve ono što se podiglo iz dubine smije biti, bez da to označimo kao dobro ili loše, kao i spremnost da sve to prihvatimo i da zagrlimo svoju ogoljenost.

Svaka radionica je različita onoliko koliko je drugačija okupljena grupa, zato svaka radionica pruža novo iskustvo, vodi nas na jedinstveno putovanje suočavanja s našom savršenošću koja je, zapravo, oduvijek tu u nama samima.

Iako je riječ o glumačkoj vježbi, za radionicu nije potrebno glumačko predznanje. Radionica je besplatna i uključuje 15 osoba, a prijaviti se možete na tel. broj 092 294 3807 ili na Facebook stranici Festival Željezara odnosno na mail adresu: crtalic@hotmail.com

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti