Naslovnica Vijesti Sisak Dani otvorenih vrata Udruge Novi svijet

Dani otvorenih vrata Udruge Novi svijet

Novi svijet i ove godine priključuje se akciji kojoj je cilj upoznati lokalnu zajednicu s programima koje provode i organiziraju udruge u njihovoj sredini.

2Koje sve aktivnosti provodimo, kako smo organizirani, kako se oni koji žele mogu uključiti u rad Udruge?… Na sva ta, ali i mnoga druga pitanja svim zainteresiranima odgovore ćemo dati 23., 24. i 25. svibnja. To je vrijeme održavanja akcije Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade RH na području cijele Hrvatske.” – poručuju iz udruge.

Udruga Novi svijet, već uobičajeno, svoj je program povodom Dana otvorenih vrata koncipirala po principu „Za svakoga po nešto“. Vrata otvaraju svim generacijama; predškolcima, osnovcima, srednjoškolcima, ali i svim Siščanima žele predstaviti dio programa koje provode.

PROGRAM:

Ponedjeljak; 23. svibnja, od 13.00 do 13.45 sati
SIGURNOST NA INTERNETU – predrasude i zablude
gost-predavač: Tomislav Križanić, dipl. ing., policijski službenik
(za srednjoškolski uzrast)

Zanimljivo predavanje za srednjoškolce. Osim osnovnih savjeta za bolju zaštitu vlastitih podataka i identiteta na Internetu, mladi će imati priliku savladati i neke osnovne praktične tehnike koje će moći primijeniti i tako povećati razinu vlastite online sigurnosti.

————————

Utorak; 24. svibnja, od 9.50 do 11.20 sati
DRVENA SLAGALICA  – kreativna radionica
voditeljica: Katarina Fabijanić, mag. grafike
(za osnovnoškolski uzrast)

Kreativnu radionicu za osnovnoškolce održati će naša nova mlada suradnica, koja će učenike nižih razreda osnovne škole podučiti umjetničkim tehnikama rada s drvenim elementima koji u određenom trenutku, nakon umjetničke intervencije bojom i idejom postaju ukras.

————————

Srijeda; 25. svibnja, od 9.45 do 11.15 sati
SPORTIĆ VESELIĆ – sportsko-animacijska igraonica
voditeljica: Ivana Stojčević, stručna prvostupnica predškolskog odgoja
(za predškolski uzrast)

Povodom Svjetskog dana sporta u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Siska pripremili smo Sportsku igraonicu za djecu predškolske dobi. Igra, učenje, druženje i sport. Ima li bolje provedenog vremena od ovoga?

————————

Srijeda; 25. svibnja, od 19.00 do 20.00 sati
VERTIGO – radionica pravilnog hodanja na visokim potpeticama
voditeljica: Andrea Zec, Talia model Zagreb
(za djevojke starije od 15 godina)

Novi svijet poznat je po svojim modnim programima. Ovoga puta pozivamo sve djevojke koje žele naučiti pravilno hodati u cipelama s visokim potpeticama da uz stručno vodstvo naše Andreje usavrše ovu vještinu. Maturalne večeri su pred vratima, osjećajte se elegantnije i sigurnije 🙂

————————

Ponedjeljak, utorak i srijeda, od 19.00 do 21.00 sati
INFO PUNKT – druženje uz puzzle, coffee time

U neformalnom okruženju, u opuštajućem ugođaju… možda padne i neka nova ideja 🙂

Naša vrata su otvorena – navratite u Novi svijet 🙂

Komentirajte