6.7 C
Sisak
Subota, 16 listopada, 2021

Mladi hrvači Siska u središtu svijeta osvojili 3 brončane medalje

- Marketing-spot_imgspot_img

Hrvači Siska nedavno su u kategoriji dječaka nastupili na međunarodnom turniru u Ludbregu, gradu koji se prema lokalnoj legendi smatra središtem svijeta. Na turniru je nastupilo oko 500 hrvača. Trener Dražen Majnarić na turnir je poveo 10 hrvača. U vrlo brojnoj konkurenciji sisački hrvači su uspjeli izboriti tri mjesta na pobjedničkom postolju.
Najiskusniji Rafael Šatović je ponovio uspjeh s prošlog turnira i ponovo osvojio brončanu medalju.
Mlađi hrvači Roko Aralica i Ivan Gorup su dobro započeli svoju hrvačku karijeru osvojivši mjesto na pobjedničkom postolju sa brončanom medaljom oko vrata.
Ostali mladi hrvači iz Siska ovaj puta nisu uspjeli doći do pobjedničkog postolja pa su se morali zadovoljiti s plasmanima od petog do 10 mjesta.
– S ovim nastupom mladih hrvača možemo biti zadovoljni i ne moramo se brinuti o budućnosti hrvanja u Sisku, obzirom da mladi nastavljaju stopama svojih starijih kolega. Ovom prilikom možemo najaviti da ovaj mjesec hrvači Siska imaju nastup na prestižnom međunarodnom turniru U–17 u Zagrebu na kojem će nastupiti veći broj reprezentacija iz drugih zemalja. Osim ovog nastupa, naši seniori će nastupiti na prvenstvu države koje će se održati u Petrinji 21.05.2016. te pozivamo ljubitelje hrvanja da dođu na natjecanje i podrže naše hrvače. – istaknuo je predsjednik HK Sisak Željko Čulina.

foto: facebook

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti