6.7 C
Sisak
Subota, 16 listopada, 2021

Mladi održavaju pobjednički kontinuitet

- Marketing-spot_imgspot_img

Na državnom prvenstvu za mlađe dječake hrvač HK Sisak Rafael Šatović osvojio brončanu medalju.

Mladi hrvači Siska (U-13) proteklog vikenda su nastupili na prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom u Slatini. Nastupilo je 167 hrvača. Trener Dražen Majnarić je poveo petoricu hrvača (Stipe Cerjak – 33 kg, Mateo Barić – 40 kg, Rafael Šatović – 44 kg, Romano Randić – 54kg i Ivan Gorup 65 kg).

Ovi mladi hrvači polako napreduju i idu stopama starijih hrvača koji se ne vraćaju sa natjecanja bez medalja. Ovaj put se brončanom medaljom okitio mladi Rafael Šatović u kategoriji do 44 kilograma. Imao je vrlo jaku konkurenciju između 18 natjecatelja, ali se izvrsnim borbama uspio domoći pobjedničkog postolja i trećeg mjesta u državi. Ostali dio ekipe u Slatini nije imao dovoljno sportske sreće te nisu uspjeli doći do borbi za postolje, no pred njima je još puno natjecanja u kojima će se moći dokazivati.

– Naši hrvači ostvaruju vrhunske rezultate na vrlo značajnim natjecanjima, na nivou države, a i u okviru reprezentacije Hrvatske na međunarodnom nivou. Sa ovakvim radom u klubu i rezultatima koje ostvaruje vrlo smo zadovoljni i na ovome nećemo stati. – zaključuje predsjednik HK Sisak Željko Čulina.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti