Naslovnica Vijesti Sisak OTP banka pomaže učenike i studente slabijeg imovinskog stanja

OTP banka pomaže učenike i studente slabijeg imovinskog stanja

U   okviru   programa   “Zeleno   svjetlo   za   znanje”   OTP   banka   i   ove   godine stipendira   studente   slabijeg   imovinskog   stanja.   U   proteklih   šest   godina   banka   je   za   ovaj   program izdvojila više od tri i pol milijuna kuna.

U akademskoj godini 2015./2016. OTP banka s 500.000 kuna pomaže 84 učenika i studenta slabijeg imovinskog stanja s područja gradova Zadra, Siska, Benkovca i općina Župa dubrovačka, Nuštar, Jakšić i Kneževi Vinogradi. Stipendije su dodijeljene putem natječaja, a kriteriji su bili materijalni i socijalni položaj te opći uspjeh u školovanju. Projekt  stipendiranja studenata  slabijeg imovinskog stanja realiziran je u partnerstvu s predstavnicima lokalne uprave i samouprave, što znači da se banka kao partner priključila njihovim postojećim programima stipendiranja u ovoj akademskoj godini.

U okviru  svog programa “Zeleno  svjetlo za znanje” OTP banka već  šest godina za redom stipendira studente slabijeg imovinskog stanja u suradnji s predstavnicima lokalne uprave i samouprave. Na taj način banka   je   stipendijama   i   drugim   darovanjima   izdvojila   više   od   tri   i   pol   milijuna   kuna   za   bolje   uvjete školovanja i ulaganja u  edukaciju.

Komentirajte