Naslovnica Vijesti Sisak Siščanin uspješno završio obuku za tjelohranitelja

Siščanin uspješno završio obuku za tjelohranitelja

 Siščanin Siniša Bogičević, jedan je od devetorice polaznika koji su ovih dana u Učilištu AKD-Zaštite pohađali i uspješno završili VIP Protection Basic – izobrazbu za tjelohranitelje prema izraelskom KravMaga sustavu.

 Tijekom pet dana intenzivne i zanimljive edukacije, svi polaznici su imali priliku savladati temeljne elemente neposredne tjelesne zaštite VIP osoba, a pod stručnim vodstvom najboljih u toj branši, vrhunskih stručnjaka  zaštite i sigurnosti  VIP osoba g. Marijana Škiljića i g. Kristiana Družete.

Marijan Škiljić, (Krav Maga Expert, Krav Maga law enforcement instructor i Krav Maga VIP Protection instructor) provoditelj je obuke naših sigurnosnih službi i zaštitarskih agencija za protuterorizam, dok je Kristian Družeta (Krav Maga instructor) instruktor osiguranja VIP osoba i zapovjednik skupine za neposredno osiguranje. Obojica imaju dugogodišnje iskustvo u Close Personal Protection i poznati su tjelohranitelji VIP osoba, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

Učilište AKD-Zaštite uskoro će provoditi i naprednu  obuku neposredne tjelesne zaštite VIP PROTECTION SPECIALIST, također pod vodstvom Marijana Škiljića i Kristiana Družete.  Našem sugrađaninu Siniši želimo da što uspješnije iskoristi svoja znanja iz završene obuke.

Komentirajte