Naslovnica Sport Ostali sportovi I ove godine sisački karate na PH osvojio medalju

I ove godine sisački karate na PH osvojio medalju

Hrvoje Rožić (ŠKK Sisak) na Prvenstvu Hrvatske u Slavonskom Brodu osvojio brončanu medalju u konkurenciji mlađih seniora.

Prošli vikend, 20. prosinca, u Sl. Brodu održano je prvenstvo Hrvatske u karate za kategorije kadeta, juniora i mlađih seniora u katama, te ekipno u borbama za sve dobne kategorije. I Sisak je imao svog predstavnika na ovom značajnom natjecanju.

Riječ je o jednom od najtrofejnijih članova Športskog karate kluba Sisak Hrvoju Rožiću, koji je ove godine nastupio u konkurenciji mlađih seniora i prema očekivanju njegovog trenera Marijana Kosa i ove godine osvojio medalju, ovog puta brončanog sjaja.

– Uz malo više sreće u kompjuterskom ždrijebu, koji je na startu Hrvoju dodijelio kasnijeg pobjednika Luku Šenjuga iz KK Virovitica, medalja je mogla biti i izraženijeg sjaja. Nakon ovog zasigurno značajnog ovogodišnjeg uspjeha na kraju sezone, kojim je Hrvoje pregrštu do sada osvojenih medalja dodao još jednu sa prvenstva Hrvatske, nadamo se da će ovaj mladi sisački sportaš nastaviti sa sportskim radom i dalje dostojno predstavljati sisački karate sport na svim razinama natjecanja. – istaknuo je trener KK Sisak Marijan Kos.

Komentirajte