Naslovnica Vijesti Sisak Od ponedjeljka privremena regulacija prometa središtem Siska

Od ponedjeljka privremena regulacija prometa središtem Siska

Tijekom održavanja manifestacije „Božić u gradu” na snagu će stupiti privremena regulacija prometa. Tako će od 7. prosinca 2015. do 13. siječnja 2016. biti zatvorena za promet Ulica S.S.Kranjčevića i dio Ulice S. i A. Radića od raskrižja s Kranjčevićevom do raskrižja s Kukuljevićevom ulicom kako bi navedeno područje privremeno postalo pješačka zona.

Za vrijeme privremene regulacije prometa omogućit će se prolaz vozilima hitnih službi, turističkom vlakiću i vozilima dostave u vremenu od 7 do 12 sati, a za vrijeme privremene regulacije prometa u vrijeme kada nema programa omogućit će se prolaz stanarima koji imaju mogućnost parkiranja u dvorištu.

Također, u istočnom dijelu Kranjčevićeve ulice postojeći parking pod naplatom privremeno će se prenamijeniti u parking za invalide. Dio parkirališta kod stare Grame (4 reda parkiranja s ukupno cca 30 parkirnih mjesta) rezervirat će se za vozila stanara i poslovnih subjekata koji posluju u Kranjčevićevoj ulici te dijelu Ulice S. i A. Radića od kbr. 1 do 20, a posjeduju mjesečne i godišnje parkirne karte. Pristup navedenim skupinama vozila u privremenu pješačku zonu bit će omogućen iz Rimske i Starčevićeve ulice kroz Kranjčevićevu te u nastavku Radićevom do Kukuljevićeve ulice slobodnim dijelom kolnika.

Komentirajte