Naslovnica Sport Ostali sportovi Karatisti Siska u četiri nastupa osvojili četiri medalje

Karatisti Siska u četiri nastupa osvojili četiri medalje

Zlato, dva srebra i broncu mladi članovi ŠKK Sisak osvojili su na međunarodnom turniru u Križevcima. Novi trofeji očekuju se na predstojećem kupu Sv. Nikole u Varaždinu.

U organizaciji Karate kluba Križevci i Hrvatskog karate saveza 14. studenoga održan je međunarodni karate turnir “Križevci Open 2015.” na kojem je nastupilo 363 natjecatelja iz 43 karate kluba iz Mađarske, Srbije i Hrvatske. Braneći boje Športskog karate kluba Sisak na ovom natjecanju su nastupili najmlađi natjecatelji kluba: Klara Balog, Larisa Domitrović, Luka Crnković i Ivan Delić.

Klara Balog i Larisa Domitrović, koje su nastupile u konkurenciji katašica mlađih učenica, očekivano su osvojile medalje. Superiorno Klara Balog osvojila je 1. mjesto, pobijedivši u finalu klupsku kolegicu Larisu Domitrović.

U konkurenciji nešto starijih natjecatelja, kataša učenika, nastupili su Luka Crnković i Ivan Delić. U skladu s očekivanjima trenera, i oni su osvojili trofeje.
Perspektivni Luka Crnković ovog puta poražen je tek u finalu, te je osvojio odlično 2. mjesto, a njegov klupski kolega Ivan vratio se u Sisak s medaljom brončanog sjaja.

Nakon ovog uspješnog nastupa članova Športskog karate kluba Sisak, u kojem su u četiri nastupa osvojili četiri medalje, za očekivati su i novi trofeji na predstojećem turniru HKS-a slijedeći vikend u Varaždinu na Kupu Sv. Nikole

Komentirajte