Naslovnica Vijesti Kultura “Bepo i Marijeta” u nastavku prologa

“Bepo i Marijeta” u nastavku prologa

U nastavku 8. Prologa pogledajte predstavu “Bepo i Marijeta” zadarskog HNK-a. Predstava je na programu Festivala u četvrtak, 5.11.2015. s početkom u 19,30 sati u Kazalištu 21.

Priča je o bračnom paru koji traje u svojoj ljubavi usprkos vremenu koje prolazi. Iako nemaju ništa, oni imaju sve. Imaju jedno drugo i vole bez obzira na siromaštvo, raspadnutu barku i beskrajno more iluzija po kojem plove zajedno s idealima i s vjerom u bolje sutra. Jer svijet o kakvom oni sanjare pravedan je svijet posvećen čovjeku, svijet u kojem bi se isplatilo biti iskren, human i dobar.Jasna Ančić kao Marijeta, Zlatko Košta kao Bepo i tekst inspiriran djelom Roko i Cicibela Miljenka Smoje odlična je predstava koju ne trebate propustiti.

Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr kao i na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 14 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

Komentirajte