Naslovnica Sport Ostali sportovi Bogat vikend sisačkih streljača

Bogat vikend sisačkih streljača

Tomislav Perak postao državni prvak na PH za gluhe i nagluhe osobe, a Marijan Škledar, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević “pomeli” konkurenciju na 21. SŠNIDOR-u.

U subotu, 03. listopada održana su dva natjecanja na kojima su sudjelovali strijelci Streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK”.

U Čakovcu je održano PH za gluhe i nagluhe osobe na kojem su nastupila dva člana kluba. Gađalo se serijskom puškom.
Tomislav Perak je sa 331 krugom osvojio 1. mjesto i u drugoj sezoni treniranja postao prvak države (prošle godine je bio 3.) Iako rezultatski ispod svog prosjeka, bio je spremniji od svojih protivnika i zasluženo osvojio spomenuti naslov. Slijedi mu prelazak na standard pušku i ispunjenje novog cilja – ući u reprezentaciju.
Osim Peraka u Čakovcu je nastupio i Danijel Harcet. Nakon samo mjesec dana treniranja osvojio je 13. mjesto sa 224 kruga. Za početak, nije loše.

U Zagrebu je održan 21. SŠNIDOR, državno natjecanje invalida domovinskog rata. Na tom natjecanju nastupila su trojica članova kluba “HVDR-a SISAK”.
U kategoriji G-3 nastupio je Marijan Škledar i osvojio srebrnu medalju sa 183 pogođena kruga. Kako je Škledar potencijalni reprezentativac, nije previše trenirao serijsku pušku pa ga je to koštalo prvog mjesta. streljastvo_SSNIDOR_zmedalja
U kategoriji G-1 nastupili su Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević te su u potpunosti pomeli konkurenciju. Ilijević je sa 187 krugova osvojio prvo mjesto, 14. put u dosadašnjih 16 nastupa. Lovrenović je sa dva kruga manje uzeo srebrnu medalju.

Tihomir Ilijević

Komentirajte