Naslovnica Vijesti Sisak U utorak Sajam poslova u Sisku

U utorak Sajam poslova u Sisku

Pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, Grada Siska i HGK Županijske komore Sisak, Područni ured Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u suradnji s partnerskim institucijama s područja županije organizira Sajam poslova u utorak, 6. listopada, u 11 sati u Sisku, Kazalište 21, Trg grada Heidenheima 3.

Sajmom poslova Zavod želi omogućiti izravan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao – nezaposlenim osobama, ali i svima ostalima koji se nalaze na tržištu rada. U izravnom kontaktu nezaposlene osobe, ostali koji traže posao, ali i oni koji su u sustavu obrazovanja moći će se na jednome mjestu upoznati s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koje poslodavci traže od budućih radnika.

Na sajmu će se održati i okrugli stol „Potrebe na tržištu rada – 3D tehnologije i zanimanja budućnosti“.

Održat će se i prezentacija EURES-Vaš posao u Europi, na kojoj će zainteresirani dobiti informacije o zapošljavanju na europskom tržištu rada, kao i radionica za nezaposlene osobe „Uspješno traženje posla“. Svoj dolazak potvrdili su ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić i njegova pomoćnica, te ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankica Paun Jarallah.

Program je u prilogu…

sajam poslova

Komentirajte