Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 5. listopada

Najave za ponedjeljak, 5. listopada

PETRINJA – Novoizgrađene smještajne objekte u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji obići će u ponedjeljak, 5. listopada 2015. godine s početkom u 12,00 sati, predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović u pratnji ministra obrane RH Ante Kotromanovića i načelnika Glavnog stožera OS RH generala zbora Drage Lovrića. Riječ je o novoizgrađenim smještajnim objektima u sklopu investicijskog projekta modernizacije postojećih objekta u vojarni „Pk Predrag Matanović“ koja se provodi u cilju kontinuiranog podizanja standarda rada, smještaja i obuke pripadnika Oružanih snaga RH.

PETRINJA – U ponedjeljak, 05. listopada 2015., u Maloj sceni POU-a Hrvatski dom Petrinja bit će predstavljena “Soba čuda”
Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije. Predstavljanje je povodom obilježavanja početka Dječjeg tjedna u sklopu kojeg će biti održano i druženje gradonačelnika Darinka Dumbovića s djecom vrtićke dobi i učenicima s teškoćama u
razvoju. Program će početi u 10.00 sati.
Od 11.00 sati gradonačelnik ie prisustvovati obilježavanju Dana učiteljskog fakulteta – odsjek u Petrinji.
Isti dan, u Maloj dvorani POU-a Hrvatski dom Petrinja u organizaciji Ministarstva branitelja i Grada Petrinje bit će predstavlien Projekt uspostave Veteranskog centra u
Petrinji. Predstavljanje će početi u 12.00 sati.

KUTINA – U okviru Dječjeg tjedna, gradonačelnik Andrija Rudić će u ponedjeljak, 05. listopada 2015. godine u 14,00 sati u Gradskoj vijećnici održati susret s djecom vrtića, osnovnih škola i ustanova.

SISAK – S urnebesnom komedijom “U tom mailu piše…” Ludens teatra iz Koprivnice započet će ovogodišnji 8. Festival regionalnih kazališta Prolog i to u ponedjeljak, 5.10.2015. godine u 19,30 sati u Kazalištu 21.

Komentirajte