Naslovnica Vijesti Sisak Vodstvo ABH-a SMŽ prešli HSP AS-u

Vodstvo ABH-a SMŽ prešli HSP AS-u

Stranačke zamolnice HSP AS svečano su u Sisku potpisala dva dosadašnja dopredsjednika Akcije za blju Hrvatsku SMŽ Miljenko Bušić iz Petrinje i Darko Grubić iz Hrvatske Kostajnice te predsjednik ABH SMŽ Miroslav Marjanović iz Siska.

“Svjesni činjenice kako se aktualna nesposobna i antihrvatska vlast na čelu sa Zoranom Milanovićem može politički poslati u opoziciju isključivo kroz širenje Pravaškog kišobrana, a samim time i jačanje Domoljubne koalicije dosadašnji članovi ABH u Sisačko-moslavačkoj županiji zajednički smo donijeli odluku o prelasku u HSP AS kao jedinu relevantnu pravašku opciju. S nama stiže i više stotina članova stranke”, istaknuo je na konferenciji za novinare Miroslav Marjanović.

“Potpisivanjem Sporazuma Domoljubne koalicije o zajedničkom izlasku na izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora u Vukovaru, stvoren je politički okvir kroz koji će Domoljubna koalicija uskoro javnosti predstaviti program i osobe s kojima će zatražiti njihovo povjerenje. Ovo političko savezništvo nema alternative želimo li dobrobit svim građanima Hrvatske. Glumiti alternativu kroz imaginarne koalicije desnice ili samostalne izlaske političko je samoubojstvo i naravno vjetar u leđa Zoranu Milanoviću i njegovoj nesposobnoj vladi koji logistički i medijski stoje iza slobodnih strijelaca na desnici”, naglasio je glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić.

“Hrvatskom narodu je dosta lažnih obećanja i mrvica koje padaju s partijskog stola. Posljednji izljevi populističkog socijalizma u kombinaciji s lošom prezentacijom domoljublja nakon 4 godine uništavanja gospodarstva, socijalne pravednosti i domoljubnih vrijednosti zasigurno neće u zadnjih mjesec dana odlazeće vlasti pasti na plodno tlo” rekao je predsjednik HSP AS prof. Ivan Tepeš.

Komentirajte