Naslovnica Vijesti Sisak Južnoamerička i japanska kuhinja u KUL Inu

Južnoamerička i japanska kuhinja u KUL Inu

Južnoamerička i japanska kuhinja bit će predstavljena u Kulinarskom institutu Kul IN-u subotu i nedjelju, 19. i 20. rujna.

” Nahranite gurmana u sebi i ponesite dio svjetske trpeze kao trajno sjećanje.” – poručuju u Kul IN-u.

Uvijek prisutna želja za novim istraživanjima i putovanjima oblikovala je našu današnjicu čudesnim spojevima kultura i tradicija. Pomorskim putevima mijenjala se gastronomska karta svijeta čime su se i najčuvanije nacionalne kuhinje oplemenile novim namirnicama i recepturama. Dok su tako nova carstva nastajala, a druga bila na izmaku, gastronomija kao trajni pečat nastavila je pripovijedati priče iz davnina. U otkrivanju gurmanskih tragova minulih i suvremenih civilizacija imat će prilike zajedno  uživati svi istinski gastronomadi na vikend radionici Južnoameričke i japanske kuhinje u Kul IN-u koja će se održavati u subotu i nedjelju, 19 i 20. rujna 2015.

Voditelji radionica su Erwin i Violeta Polar.

Vrijeme održavanja radionica je subota i nedjelja, 19. i 20. rujan 2015., od 10 do 17 sati. Radionice su besplatne i otvorene za javnost. Broj mjesta je ograničen, a kako biste si na vrijeme rezervirali prisustvo na radionici prijaviti se može putem e-maila info@kulinst.com te na brojeve telefona 044/ 538 880 i 099 266 8918.

Komentirajte