Naslovnica Vijesti Kultura Dom kulture Sisak kreće s online prodajom ulaznica

Dom kulture Sisak kreće s online prodajom ulaznica

Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak u novu kazališno filmsku sezonu ulazi uvođenjem nove pogodnosti za svoje korisnike, a riječ je o online prodaji ulaznica, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije. ˝Nastojimo se uskladiti s napretkom informatičke tehnologije i tako pružiti mogućnost našim posjetiteljima da u njima najpovoljnijem trenutku odluče kupiti ulaznicu za program koji požele pogledati.˝, rekla je ravnateljica Doma kulture Sisak, Valentina Ivanković Pelikan.
Na radost Siščana to će zasigurno smanjiti i redove čekanja na blagajni koji su se znali događati kad je riječ o atraktivnijim naslovima, a kojih će, doznajemo, svakako biti već na početku sezone. Naime, već ovoga vikenda djeca i mladi mogu pogledati filmove MUNE: Čuvar mjeseca te Fantastična četvorka, a u listopadu će nam gostovati hrvatski kandidat za Oscara, Zvizdan Dalibora Matanića. Tada se u Sisku očekuje i dolazak dijela filmske ekipe.
Kazalište je pak ovaj mjesec u znaku mališana. Tako će se 10. rujna u Kazalištu 21 održati Ogledni sat, predstavljanje ovogodišnjih ljetnih radionica te upis novih polaznika u dramske, plesne i glazbene radionice Kreativnog učilišta, a 21. rujna za sisačke će prvašiće biti upriličena predstava Povratak iz budućnosti u režiji Damira Borojevića. Već uvriježeno, s nestrpljenjem se iščekuje još jedan Festival regionalnih kazališta Prolog, koji će se i ove godine održavati u listopadu i studenom, Revija dokumentarnih filmova Fibula, te dva premijerna naslova domaćeg Gradskog kazališta Sisak, Poslovice babe Marte ili kako ostati singl u režiji Silvija Vadle i Profesor Kovčežić u režiji Damira Borojevića.

Komentirajte