Naslovnica Najave Najave za petak, 4. rujna

Najave za petak, 4. rujna

SISAK – U petak, 4. rujna počinju sisačke Kupske noći.

Program – (sva događanja organiziraju se na Šetnici Slave Striegla i “Rokiću”)

Petak, 4.rujna 2015.
17:00 Kupska alka (suorganizator UDVDR HR Klub Vrbina)
20:00 Koncert VIA Kolapjani, Goranke

SISAK – Od 3. do 5. rujna u Sisku traje Star film fest.

PROGRAM Petak (4.rujan)
-09:00 h – video radionica (Dječji odjel NKČ Sisak)
-12:00h – foto radionica (NKČ Vlado Gotovac Sisak)
-16:00h – predavanje Luke Rukavine ”Od teorije do prakse” (NKČ Vlado Gotovac Sisak)
-17:30h – projekcije filmova (Kazalište 21)

SISAK – U povodu obilježavanja Dana branitelja grada Siska 4. rujna, u 10 sati, na Trgu hrvatske državnosti u Capragu otkriven će biti Spomenik poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim dragovoljcima i braniteljima iz Domovinskog rata s područja Sisak Novi.

KUTINA – Gradonačelnik Andrija Rudić će u petak, 04. rujna 2015. godine u 09,00 sati u Gradskoj vijećnici održati potpisivanje Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu mjera razvoja gospodarstva na području Grada Kutine u 2015. godini temeljem Programa Grad Kutine:

1.    PROGRAM sufinanciranja novog zapošljavanja/samozapošljavanja, potpora za usavršavanje i/ili dodatno obrazovanje i sezonskog zapošljavanja u poljoprivredi u 2015. godini na području Grada Kutine.

2.    PROGRAM dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2015. godini na području Grada Kutine.

VOLODER – Zamjenica sisačko- moslavačkog župana Anita Sinjeri-Ibrišević i zamjenik  župana Marin Piletić  u petak će, 4. rujna 2015. godine, u Voloderskoj kleti (A. Mancea 17, Voloder) sudjelovati u provedbi izbora Vinske kraljice Sisačko-moslavačke županije 2015./2016. godine. Nakon provedenog postupka izbora predsjednik Ocjenjivačkog suda za izbor Vinske kraljice, zamjenik župana Marin Piletić će se u 12 sati, u Voloderskoj kleti, obratiti novinarima kako bi ih obavijestio o rezultatima izbora.

KUTINA – Otvorenje izložbe GAELLA GOTTWALD – retrospektiva će se održati u petak, 04. rujna 2015. godine u 19,00 sati u Galeriji Moslavina Kutina.

LEKENIK – Asocijacija žena Hrvatske seljačke stranke “Hrvatsko srce” Lekenik organizira predavanje na temu “Temelji Hrvatske seljačke stranke” koje će se održati u petak, 4. rujna, u 19 sati u Hrvatskom domu u Lekeniku (Mala sala). Predavač je doc. dr. sc. Hrvoje Petrić (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) dok će predavanju nazočiti i zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir.

HRVATSKA KOSTAJNICA – Udruga Ekološko kulturna scena (EKS) u petak, 4. rujna, od 18 sati organizira u hotelu Central u Hrvatskoj Kostajnici radionice animiranog filma u sklopu platforme EDIT – comics. Radionice su namijenjene uzrastu od 8 do 12 godina i besplatne su.

Komentirajte