Naslovnica Najave Najave za subotu, 29. kolovoza

Najave za subotu, 29. kolovoza

SISAK – Bošnjačko kulturno-umjetničko društvo “Nur” Sisak proslavit će 10. godišnjicu postojanja i rada koncertom “S Nurom u srcu” koji će se održati u subotu, 29.08.2015. godine u 19.00 sati u Domu INA Rafinerija nafte Sisak.U kulturno-umjetničkom programu sudjeluju: Zijad Gračić, GFA Bugojno, VIA LIPE. Pavao Anić i BKUD “Nur” Sisak. Ulaz je slobodan.

LETOVANIĆ – Tradicionalna kulturno – turistička manifestaciju “Letovanić, selo pokraj Kupe” održava se u subotu i nedjelju, 29. i 30. kolovoza u Letovaniću.

Program:

Subota, 29. 08.
– Ribolovno natjecanje „Kupa 2015.“ na drveni štap – (8,00 – 13,00 h)
– Foto maraton „Život teče Letovanićem“ ( 10 h – Etno zbirka Škofač – okupljanje)
– Ribarska noć  uz riječne i morske specijalitete, klape i tamburaše  (od 19,00 h)
–    obala rijeke Kupe ispod kapele

DESNO TREBARJEVO  – 32. tradicionalno međunarodno vatrogasno natjecanje “ KUP POSAVINE “ i natjecanje za 4. kolo 10. KUPA HRVATSKE VATROGASNE ZAJEDNICE će se održati 29. kolovoza 2015 (subota) od 12 sati na igralištu u Desnom Trebarjevu. Na natjecanju se očekuje pedesetak natjecateljskih desetina iz Hrvatske, Njemačke , Austrije i Slovenije. Prije početka natjecanja svečano će biti otvorena novoizgrađena  atletska staza  oko nogometnog igrališta u Desnom Trebarjevu, a nakon natjecanja, koje traje do 18,30 sati priređen je prigodni glazbeno zabavni program.

TOPUSKO –  U subotu, 29. kolovoza, Topusko obilježava dan HVIDR-e.

Protokol:

-15.30 sati okupljanje ispred prostorija HVIDR-e Topusko ( TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA 1)
– 16,00 – Mimohod do spomenika , polaganje vijenca i palenje svijeća, te odlazak na zajednički domjenak u hotel Top-Terme.

ZRIN – Župan Sisačko – moslavačke županije Ivo Žinić sudjelovat će u subotu, 29. kolovoza 2015. godine na dragovoljnoj braniteljskoj radnoj akciji u Zrinu. Početak akcije čišćenja Zrina radi očuvanja hrvatske povijesne, kulturne i prirodne baštine predviđen je za 9 sati. Organizator je Udruga veterana 145. brigade Hrvatske vojske, a pokrovitelj Sisačko – moslavačke županija.

MARINBROD – Župan Sisačko – moslavačke županije Ivo Žinić sudjelovat će u subotu, 29. kolovoza 2015. godine u 14 sati na Seoskoj olimpijadi u Marinbrodu. Olimpijada je zamišljena kao zabava i druženje, te natjecanje u različitim igrama (bacanje kamena s ramena, utrka u vrećama, potezanje užeta, vožnja u tačkama – alka,…).

Komentirajte