Naslovnica Sport Baseball Pobjeda i poraz bejzbolaša Siska

Pobjeda i poraz bejzbolaša Siska

Nakon ljetne stanke nastavljeno je Prvenstvo Hrvatske a zbog velikog broja odgađanih utakmica igraju se po dvije utakmice vikendom. Tako su bejzbolaši Sisak stroksa prvo u subotu, 22.08. gostovali u Karlovcu gdje su igrali protiv domaće ekipe Grabrika.

Mlada ekipa Grabrika bila je pred velikim uspjehom, sve do kraja 6. ininga imali su vodstvo od 5 : 0 i smiješila im se prva pobjeda u ovogodišnjem prvenstvu. No Storksi se ipak uspijevaju vratiti u utakmicu te u 7. iningu osvajaju 4 boda te smanjuju rezultat na 5 : 4 . U 8. iningu siščani osvajanjem boda dolaze do izjednačenja a u 9. posljednjem inigu preokreću rezultat osvojivši još jedan bod te utakmica završava pobjedom Siska 6 : 5.

U nedjelju, 23.08. Sisak stroksi ugostili su ekipu Nade iz Splita i očekivano izgubili.
Storksi nisu imali nikakve šanse protiv jedne od najboljih ekipa Hrvatske ( trenutno su 2. na tablici ).
Već u prvom inigu splićani osvajaju 3 boda te samo u 2. iningu siščani uspjevaju spriječiti goste u osvajanju bodova. Do kraja utakmice Nada osvaja još 14 bodova i pobjeđuje konačnim rezulattaom 17 : 0. Na uakmici igrači Nade postigli su 3 home runa.

Slijedeći vikend, 29. i 30.08. Sisak u subotu prvo gostuje u Karlovcu kod Olimpije a u nedjelju na svom terenu u Vrbini u 16,00 sati igra protiv iste ekipe.

Komentirajte