14 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

HNK Segesta dobila novo vodstvo

Datum:

Marketing

Na izvanrednoj Skupštini ostavke su dali dosadašnji predsjednik Ivica Knežević i direktor Davor Ivić. Cilj novog predsjednika Seada Delkića je potpuna konsolidacija kluba.

Devedesetak minuta trajala je današnja (30.7.) izvanredna skupština HNK Segeste iz Siska, kojoj je nazočilo 18 od 33 članova skupštine. Skupštinu je otvorio predsjednik Ivica Knežević pozdravivši sve prisutne te govoreći o radu kluba u prethodnom razdoblju nakon čega je dao ostavku, a potom je ostavku dao i direktor Davor Ivić, nakon izvješća o radu i financijama u proteklom razdoblju.

Za novoga predsjednika kluba izabran je Sead Delkić, a izabran je i novi izvršni odbor kojeg čine Branimir Pupić Jovanović (iz NOPSA), Sali Idrizi (marketing) te Siniša Vučemilović. Na kraju skupštine novi predsjednik kluba Sead Delkić se zahvalio bivšem predsjedniku i direktoru na radu u klubu. Kako je rekao, njegovi ciljevi, kao predsjednika, i ciljevi novoizabrane uprave su dovesti klub u potpunu financijsku stabilnost unatoč nedaćama koje ih prate. Napomenuo je kako poboljšanju rada kluba može poslužiti rad i razvoj nogometa u kojoj je NOPS napravio temelje te kako uz daljni takav rad iz omladinskog pogona mogu, kroz nekoliko godina, imati veći broj svojih prvotimaca. Samim tim pokušat će se zaustaviti odljev kvalitetnih igrača iz omladinske škole u druge klubove, i to preko stipendijskih ugovora.

Foto i tekst: Donat Rogić

Možda vas zanima...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

REZULTATI  I ŽNL   Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat 18 06.04.2024 16:30 Majur NK Radnik (M) - NK Metalac...