Naslovnica Sport Baseball Novi poraz bejzbolaša Siska

Novi poraz bejzbolaša Siska

Svoju drugu pobjedu u prvenstvu bejzbolaši Novog Zagreba ostvarili su na gostovanju kod Storksa pa od velike želje da se uzvrati za ipak neočekivani poraz u pretprošlom kolu dogodio se rezultatski veći poraz.

Početak utakmice nije slutio na takav rasplet, agresivna igra Siska u svom prvom napadu završava osvajanjem 2 boda i u 1. iningu Storksi imaju vodstvo od 2 : 1.

Na žalost to su bili jedini bodovi koje su domaćini osvojili do svog 8. napada . A na drugoj strani gosti su dobrim akcijama u napadu osvajali bodove i stvarali razliku u bodovima , te je rezultat u početkom 8. ininga bio 13 : 2 za zagrepčane.

Osvajanjem 2 boda u svom 8. napadu Storksi uspijevaju samo ublažiti poraz.

Pobjeda Novog Zagreba potpuno je zaslužena bez obzira što Sisak storksi niti za ovu utakmicu nisu uspijeli sakupiti najaču postavu.

Za “Sisak” su igrali: Mahač ( 2 boda ), Brkašić ( 1 ), Medved, Roksa ( 1 ), Vanić, Mehinović, Matić, Likić, A. Poljak, Dankić i B. Poljak.

Za “Novi Zagreb” su igrali: Bošnjak ( 2 ), Pus ( 1 ), Rožman ( 3 ), Ostović ( 2 ),Rilović ( 1 ), Dadas ( 3 ), Predojević, Jeličić i Petričević ( 1 ).

Suci: Janđel ( Sk. ) I Marušić ( Zg. )

Do kraja prvog dijela prvenstva Sisak ima odigrati još 6 utakmica a prva je već u nedjelju protiv zagrebačke Medvednice koja je u odličnoj formi te će siščanima biti jako teško izvući pozitivan rezultat.

Komentirajte