Naslovnica Sport Ostali sportovi Novi uspjeh Tigrića

Novi uspjeh Tigrića

U nedjelju, 10.05.2015., u organizaciji Karate kluba Bushido iz Zagreba, održan je 7. karate kup prijateljstva na kojem je nastupilo 300-tinjak natjecatelja iz 40 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Mađarske.

U jakoj konkurenciji u borbama  nastupali su i karataši Karate kluba Tigar iz Siska u sastavu Nikolina Golomboš, Lucija Bunjevac, Robert Glavaš , Roko Dumbović i Saša Milinović te ostvarili odličan uspjeh.

Nikolina i Lucija su uvjerljivo pobjedivši sve protivnice došle do finala gdje je, u međusobnoj borbi u kategoriji učenica do 44 kg, bolja bila Nikolina te se i na ovom natjecanju okitila zlatnom medaljom. Drugo mjesto osvojio je i Rober Glavaš u kategoriji učenika do 30 kg.

Saša Milinović , najstariji među “tigrićima” osvojio je broncu u kategoriji mlađih kadeta do 52 kg.

Odlične borbe, iako , ovaj put bez medalje pokazao je i Roko Dumbović u kategoriji učenika do 34 kg, koji je vrlo tijesno izgubio u borbi za treće mjesto.

Tigrići su i na ovom turniru pokazali da imaju znanje i vještine za velike rezultate. Sljedeći ispit imaju na 4. memorijalnom turninu “Igoru Maleku u čast”, ove subote u Dvorani Brezovica.

Komentirajte