Naslovnica Sport Baseball Pobjeda sisačkih Storksa

Pobjeda sisačkih Storksa

Nakon odgode utakmice protiv karlovačke Olimpije prošlog vikenda u Sisak je stigla druga karlovačka ekipa Grabrik.

Mlada ekipa Grabrika imala je peh da je baš protiv njih Sisak bio kompletan te su doživjeli poraz od 9 : 0.

Prvi put, a vjerovatno i posljednji za ovu sezonu Storksi su odigrali utakmicu u kompletnom, najačem sastavu. Na bacačevom “brdu” igrao je Đeferović te odigrao odličnu utakmicu iako već duže vrijeme nije u Sisku.

Od početak utakmice Storksi su krenuli odlično te nakon 1. ininga imaju vodstvo od 5 : 0. Istim tempom nastavljau i u 2. iningu te osvajaju još 3 boda i vodstvo se podiže na 8 : 0. Nakon toga dolazi do laganog opuštanja siščana a gosti poporavljaju svoju igru te Sisak osvaja još jedan bod u 4. iningu i rezultat je 9 : 0.

Nakon tog vodstva Sisak mijenja gotovo kompletnu postavu a priliku da igraju su dobili svi igrači. Do kraja utakmice niti jedna ekipa nije osvojila bod te je konačni rezultat 9 : 0 za Storkse.

Za “Sisak” su igrali : Špoljarić ( 1 bod ), Medved ( 1 ), Salešević ( 2 ), Roksa ( 2 ), Žabčić, Kastmiler ( 2 ), Vanić ( 1 ), Matić, Brkašić, Likić, A. Poljak, B. Poljak, Krković, Dankić, Krička i Đeferović.

Za “Grabrik” su igrali: Šimag, Celinšćak, Ružyčky, Čuruvija, Čavec, Močilac, Kokotović, Cindrić, Subašić, Šindrić, Krupnicki, Grčić i Vukmirović.

Suci: Mario Marušić i Mladen Marušić ( Zg. )

Slijedeće nedjelje, 10.05. u 16,00 sati na igralištu u Vrbini Storksi igraju protiv BK “Zagreb”.

Utakmicu četrvtfinala Kupa protiv splitske “Nade” a koja se treba igrati u srijedu, 06.05. u Splitu “Sisak storksi” su predali bez borbe zbog financijskih poteškoća a i zbog nemogućnosti sastavljanja ekipe ( radni dan ).

U petak i subotu ( 1. i 2 . svibanj ) kadeti su igrali 1. kvalifikacijski turnir u Zagrebu. Mlade sisačke “Rode” poražene su u oba susreta u grupi, protiv BK “Zagreb” izgubili su 5 : 4 a protiv BK “Nada”, Split sa 19 : 2.

Za “Sisak” su igrali: Juković, Krković, Grbavac, B. Matić, L. Matić, Poljak, Kablar, Dankić, Batinjan, Alekisić, Repaš i Gajdek.

Komentirajte