Naslovnica Sport Baseball Poraz Storksa i u Varaždinu

Poraz Storksa i u Varaždinu

Nakon teškog gostovanja u Splitu, Storksi nisu ni ovaj vikend imali ništa lakši posao. U 4. kolu 1. lige gostovali su u Varaždinu gdje su poraženi sa 14 : 3 od Vindije.

Na žalost ponovno Sisak nije mogao računati na nekoliko standardnih igrača pa su priliku da zaigraju za seniore opet dobili kadeti.

Početak utakmice bio je vrlo zanimljiv i izjednačena borba vodila se do sredine 3. ininga kada je rezultat bio 3 : 3.
U 1. iningu Sisak u svom napadu osvaja 1 bod a domaćini 3, drugi ining niti jedna ekipa ne osvaja bodove da bi Sisak u 3. iningu osvojio 2 boda te stigao vodstvo domaćina te je rezultat 3 : 3.

Na žalost to je sve što su Storksi uspjeli napraviti u napadu do kraja utakmice a Vindija u tom iningu osvaja 6 bodova te prelazi u vodstvo koje do kraja iz ininga u ining samo povećava do  konačnih 14 : 3.

Za “Vindiju” su igrali : Marčec ( 4 boda ), Lekić ( 2 ), Burazin ( 1 ), Gajšek ( 2, 1 HR ), Brumen, Glavica ( 1 ), Levak ( 1 ), Kruhek ( 1 ), Martinez ( 2 ), Strelec, Bodalec, Kos, Stipčić, Fisnik, Habunek, Mlinarić, Zlatarek i Žalac.

Za “Sisak” su igrali : Medved ( 2 ), Salešević, Roksa ( 1 ), Žabčić, Kastmiler, Vanić, Matić, Likić, A. Poljak, B. Poljak, Krković, Dankić, Rujevčić i Grbavac.

Suci: Jalšić i Negovec ( Vž )

Slijedeće subote, 18.04. u 15,00 sati na igralištu u Vrbini Storksi igraju protiv trenutno vodeće ekipe, karlovačke Olimpije.

Ostali rezultati:

11.04.2015.
Vindija – Novi Zagreb   14 : 3
Nada – Olimpija              3 : 11

12.04.2015.
Nada – Olimpija       4 : 6
Vindija – Sisak       14 : 3

Komentirajte