Naslovnica Sport Baseball Poraz Storksa na početku sezone

Poraz Storksa na početku sezone

Prošli vikend odigrane su utakmice novog bejzbol prvenstva. Sisak storksi su u nedjelju na svom terenu u Vrbini odigrali utakmicu 1. kola protiv varaždinske Vindije te su poraženi sa 10 : 8.

Na žalost vrlo loš početak utakmice u obrani domaćina pomogao je Varaždincima da bez udarca dođu do 4 boda već u 1. iningu. Sisčani u svom prvom napadu smanjuju rezultat na 4 : 2 ali već u slijedećem iningu ponavljaju se greške obrane i i varaždinci povećavaju svoje vodstvo. Na kraju 5. ininga Vindija ima vodstvo od 7 : 3 i tada u 6. iningu ( napokon ) dobrim udarcem osvajaju još 3 boda te podižu vodstvo na 10 : 3.

Storksi se ne predaju te u svom 6.; 7. i 9.  napadu osvajaju ukupno 5 bodova i smanjuju rezultat na 10 : 8.
Na žalost to je bilo sve što su Siščani uspjeli napraviti do kraja utakmice te su zabilježili poraz.

Za Storkse prvu utakmicu odigrali su Žabčić i Špoljarić, nova pojačanja i ostavili su dobar dojam što daje nadu da će ova sezona za siščane biti uspješnija od prošle.

Za Sisak su igraki:Špoljarić ( 3 boda ), Salešević ( 1 ), Roksa, Vanić, Medved, Matić ( 2 ), Likić, Poljak, Kastmiler ( 1 ) i Žabčić ( 1 ).

bejzbol baseball 2015 (1)

Za ViIndiju su igrali: Marčec, Martinez, Burazin ( 2 ),  A.Kruhek ( 2 ),Glavica ( 2 ), Levak ( 1 ), N. Kruhek , Brumen ( 2 ), Kos, Zlatarek, Arkunić, Petak, Stipčić, Lekić ( 1 ), Masić, Furjan i Kušen.

Suci: Golub ( Zg ) i Janđel ( Sk ).

Slijedeću utakmicu Storksi igraju na svom terenu u subotu 28.03. u 12,00 sati protiv Olimpije iz Karlovca.

Ostali rezultati:

21.3. (subota )
Novi Zagreb – Vindija 1:11
Zagreb – Olimpija 15:11

22.03. ( nedjelja )

Sisak – Vindija 8:10
Medvednica – Olimpija 5:7

Komentirajte