Naslovnica Sport Košarka 5. Kompin memorijal osvojili uporni Slavonci

5. Kompin memorijal osvojili uporni Slavonci

Održan je i petu godinu zaredom Memorijalni veteranski košarkaški turnir Ivica Tomljenović kompa. Kao i svake godine uspješno jer su se sve najavljene ekipe odazvale i pridružile obilježavanju sjećanja na prijatelja, trenera i suigrača Kompe.
Pobjednik 5. turnira je momčad Veterana iz Županje koji su u finalu savladali momčad prošlogodnišnjeg pobjednika, ekipu veterana iz Karlovca rezultatom 49:47.
Nakon odigravanja susreta po skupinama, ove dvije momčadi posve zasluženo su se našle u finalu, koje je do doslovne posljednje sekunde bilo potpuno neizvjesno. O tomu najbolje svjedoči kretanje rezultata po četvrtinama, koje su završavale sa po jednim poenom razlike. Momčad Karlovca vodila je gotovo cijeli susret no uporni Slavonci u posljednoj četvrtini preokreću rezultat i zasluženo pobjeđuju. KK Županja – KK Karlovac 49:47 (9:10, 20:21, 30:31, 49:47)

Ostali rezultati turnira:
Sisak – Županja 28:35
Zagreb – Karlovac39:51
Slavnoski Brod – Županja 35:42
Zagreb – Biograd na moru 45:46
Sisak – Slavonski Brod 43:24
Karlovac – Biograd na moru 44:42

Konačni poredak:
1. Županja
2. Karlovac
3. Sisak
4. Biograd na moru
5. Zagreb
6. Slavonski Brod

-Želimo napomenuti da je turnir protekao u prijateljskoj atmosferi van terena dok je na na terenu bilo izrazito užareno, što se vidi i po rezultatima, ali sve je prošlo, što je veoma bitno za nas veterane, bez povreda.
Također se želimo zahvaliti svima koji su nam i ove godine pomogli da uspješno organiziramo turnir. – zadovoljni su nakon 5. Memorijala Ivica Tomljenović-Kompa članovi KK Veterani Sisak.KK Veterani Sisak

S.I.

Komentirajte